Budimpešta Varšava avionom Wizz Air

Da li postoji direktan let na liniji Budimpešta Varšava avionom Wizz Air? Putovao bih u jednom pravcu 21. avgusta. Koja je cena i koji je red letenja? Hvala. Srđan Jović, Beograd

Posetilac: Srđan Jović, Beograd
Datum: 24.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Budimpešta Varšava avionom Wizz Air

Poštovani gospodine Joviću,

Na relaciji Budimpešta Varšava postoje redovni letovi kompanijom Wizz Air. Letovi do Varšave na relaciji Budimpešta Varšava avionom Wizz Air se vrše do aerodroma Chopin (Šopen). Avionska karta za putovanje 21. avgusta na relaciji Budimpešta Varšava se može kupiti već sada. Cena avionske karte Budimpešta Varšava avionom Wizz Air u jednom pravcu sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 4987 dinara. Priznaćete da je to vrhunska cena za avionsku kartu Budimpešta Varšava. Samo požurite sa kupovinom pošto cena avionske karte lako može da se promeni. Za sve što Vas zanima u vezi avionske karte Budimpešta Varšava avionom Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Što se reda letenja tiče, let na liniji Budimpešta Varšava će se obavljati 21.08. sa polaskom u 08:10h i sletanjem u 09:20h. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Varšavu i Budimpeštu

Svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za svako putovanje za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja za let na liniji Budimpešta Varšava pogledajte NA OVOM LINKU.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Budimpešti i Varšavi

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: